dijous, 14 de desembre del 2017

Bon dia del dijous, 14 de desembre de 2017

BON DIA, ESPECIAL ADVENT.
Dijous, 14 de desembre de 2017

Ens trobem en la segona setmana d’Advent. L’Advent és un temps litúrgic. És el moment que tenim els cristians per preparar els nostres cors a la vinguda de Jesús, un moment per reflexionar i per canviar tot allò que no ens agrada de nosaltres. No caiguem en l’error de pensar que el Nadal és consumisme i regals, sinó que és la celebració amb joia del naixement de Jesús.

Lectura de l’Evangeli Mc 1, 1-8
Comença l'evangeli de Jesús, el Messies, Fill de Déu.
En el profeta Isaïes hi ha escrit: Jo envio davant teu el meu missatger perquè et prepari el camí. És la veu d'un que crida en el desert: Prepareu el camí del Senyor, aplaneu les seves rutes. Es presentà, doncs, Joan, que batejava en el desert i que predicava un baptisme de conversió per al perdó dels pecats. Anaven a trobar-lo gent d'arreu de Judea i tots els habitants de Jerusalem, confessaven els seus pecats i es feien batejar per ell al riu Jordà.
Joan duia una roba de pèl de camell i portava una pell a la cintura; s'alimentava de llagostes i mel boscana. I predicava així:
-Després de mi ve el qui és més fort que jo, i jo no sóc digne ni d'ajupir-me a deslligar-li les corretges de les sandàlies. Jo us batejo amb aigua, però ell us batejarà amb l'Esperit Sant.

Reflexió:

La cura del planeta que ens sosté, la lluita contra la fam i la misèria, el desig d’un món més pacífic, d’una política més participativa, d’una economia més justa, d’unes famílies més felices són signes que ens enuncien que és possible canviar coses i que, potser sense saber-ho, el món continua desitjant la teva vinguda.